Adobe Photoshop CS6 Extended Türkçe İndir [2012]

Perşembe, Mart 15 yazildi.

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Batuhan. Size bugün Adobe Photoshop CS6'nın sürümünü indirmenizde yardımcı olacağım..!


ADOBE PHOTOSHOP CS6
Adobe Photoshop gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor! Biz daha CS5'e alışamamışken CS6'yı da çıkardı! Bu sürümde en çok beğendiğim özelliği arayüzü oldu. Photoshop artık sim siyah! Arayüz’ün şıklığı ve kolay kullanım özelliği ile Adobe Photoshop CS6 vazgeçilmezsiniz olacaktır. Önceki sürümlere nazaran daha çok özellik ön plana çıkmış ve arayüzde yerini almış. Saç , pamuk , yüz gibi hassas yerlerin kesimleri için kolay seçim özellikleri eklenmiş.. En merak ettiğim soru ise bir daha ki yıl neler ekliyecekler? Bu soruyu 2013 yılında öğreneceğiz. :)

ADOBE PHOTOSHOP CS6 ÖZELLİKLERİ:
Bu sürümde Adobe birçok yeni özelliğe imzasını atmış.. Bunlardan en önemlisi otomatik kaydetme özelliğidir. Bu özellik sayesinde artık yaptığınız ve kaydetmeyi unuttuğunuz çalışmaların olası bir elektrik kesintisinde kaybolmayacağını gösterir. Öte yandan arayüz bakımından çok çok gelişmiş. Siyah şık ve çekici bir arayüze sahip. Bundan başka olarak 3D efektleri geliştirilmiş ve araç çubuğuna eklenmiş durumda.. Adobe Photoshop CS6 ile yepyeni 3D efektleri getirmiş bizlere. Hatırlarsanız ilk defa Adobe Photoshop CS4 ile gelmişti bu özellikler. Şimdi ise araçlarımıza birçok 3D efekti eklenmiş. Perspective Crop Tools ve 3D Material Eyedropper Tools bunlardan bir kaç tanesi. Daha detaylı bilgiler için programı indirip kurmanızı öneririm. Çünkü anlatılmaz yaşanır birşey olmuş. Özelliklede şu siyah teması güzel. Siyah temanın bir özelliği ise tabiki yapılan çalışmaların daha çok ön plana çıkması olabilir. Büyük ihtimalle bunun için yapılmıştır. Adobe Photoshop yıllar sonra arayüzünü değiştirmeyi başardı..!

ADOBE PHOTOSHOP CS6'DAN ÖRNEK RESİMLER:




Gelelim indirmek linklerine.. İndirmek için sizlere 1 alternatif sunuyoruz...

İNDİRME LİNKİ;
DÜZENLEME: Link konusunda direkt indirme linki yayınlamamız doğru olmaz diye düşünüyorum.. Bu nedenle sizleri TeknoMobil’in sitesine yönlendirmek istiyorum.. Buyrun işte linklerin bulunduğu sayfa ;

0 yorum: